Minicruise Engeland

Minicruise Engeland

Een hele andere vorm van vakantie vieren is het deelnemen aan een mini cruise naar Engeland. De reis naar Engeland wordt met een mini cruise natuurlijk veel leuker als het vervoer worden in een bus of aan boord van het vliegveld. Aan boord zijn alle voorzieningen voor optimaal vermaak en ontspanning aanwezig.

Duur van een mini cruise naar Engeland

Een mini cruise is geen lange vakantie, maar een kortdurende reis over zee, die naar een bestemming leidt in Engeland en in totaal enkele dagen zal duren. Van een mini cruise wordt dan ook gesproken als het bijvoorbeeld gaat om een totale vakantiereis van drie dagen, vier dagen of vijf dagen. Bij een cruise van een week is er dan ook al geen sprake meer van een mini cruise maar van een echte vakantie. Een mini cruise is dan ook vergelijkbaar met een weekendje weg of met een midweek er tussen uit. DFDS Seaways biedt een fantastische mini cruise aan van drie dagen naar Newcastle in Engeland. Aan boord verblijven de mensen gedurende twee nachten in een binnenhut en er wordt een dag aan land in Newcastle doorgebracht, waarbij de cruisegasten zelf invulling kunnen geven aan de dag. Uiteraard wordt er voor ontspanning gezorgd aan boord door het aanbieden van avondentertainment.

Advertenties van onze partners

Mini cruise naar verschillende bestemmingen in Engeland

Newcastle is een van de bestemmingen in Engeland, die met een mini cruise kan worden aangedaan, maar er zijn nog een aantal interessante bestemmingen. York en Kent in het zuiden van Engeland kunnen ook worden bezocht in combinatie met een mini cruise. Via Peter Langhout Reizen kan er een keuze gemaakt worden voor een minicruise voor de bestemmingen Newcastle, York en Kent. Zo kan iedereen de stad of regio van zijn of haar voorkeur combineren met een boottocht over de zee naar Engeland. York is bijvoorbeeld een stad met culturele en historische bezienswaardigheden en in Kent is een schitterend landschap te ontdekken met her en der kastelen en burchten.

Mini cruise drie of vier dagen naar Engeland

Bij de meeste aanbieders van minicruises naar Engeland kan er een keuze worden gemaakt tussen een minivakantie van drie of vier dagen. Het voordeel van een mini cruise van vier dagen is dat er net even langer de gelegenheid wordt geboden om de stad en regio te verkennen en dat er een nacht in een hotel kan worden verbleven. Bij een driedaagse cruise krijgt men maar een dag de gelegenheid om op onderzoek uit te gaan, maar heeft men ook het gevoel van er even helemaal tussen uit te zijn. Van Nood Reizen biedt in elk geval beide mogelijkheden voor een mini cruise naar Newcastle in Engeland.

Offerte minicruise Engeland? Klik hier