Ferry Engeland

Ferry Engeland

Met de ferry naar Engeland is een geweldige ervaring. U maakt de overtocht van Nederland naar Engeland met een prachtige grote ferry, naar het land van thee en bier, het land van prachtige steden en de typische Engelse stijl.

Mogelijkheden Engeland

Met de ferry kan u vanuit Nederland naar vele bestemmingen in Engeland. U maakt een boottocht over de Noordzee, waarbij u geniet van het rustig deinende water. Op de boot is genoeg te doen, u kunt er heerlijk eten, maar u kunt zich ook vermaken in de bioscoop waar u een lekker filmpje kan kijken. Per aanbieder is het verschillende wat er aan entertainment geboden wordt, maar vrijwel alle maatschappijen bieden volop entertainment zodat u zich geen minuut vermaakt. Daarnaast is het ook heerlijk om even lekker buiten uit te waaien, boven het blauwe water.

Advertenties van onze partners

U kan met de ferry naar Dover, waar u prachtige krijtrotsen vindt. Daarnaast is er enorm veel te beleven in het gebied en is er een geweldig mooi en oud kasteel te bezoeken. Dover is een grote havenstad in New Hampshire. Misschien wilt u liever naar Newcastle, of met de ferry naar Hull. Vanuit daar kan u ook een bezoek brengen aan het fascinerende York. Hull en York zijn twee steden met een enorme historie. In de steden is nog enorm veel terug te vinden van de historie. York ademt geschiedenis uit en wordt beschreven als één van de mooiste historische steden van Engeland. Aangezien Engeland genoeg historie heeft, is York al helemaal dubbel en dwars de moeite waard.

Naast de historie van de Engelse steden, is er ook volop te beleven. Het zijn namelijk moderne steden met enorme winkelmogelijkheden. Dus ook de shop a holics onder ons hebben ongekende mogelijkheden in één van de Engelse steden die per ferry te bereiken zijn. Maar niet alleen shoppers kunnen goed terecht in de Engelse steden, er is namelijk ook voldoende te beleven voor jong en oud. Musea en een zee aquarium, mooie kastelen, genoeg voor een aantal dagen volop vermaak.

Kortom, voor een heerlijke overtocht en een heerlijke bestemming boekt u een ferry naar Engeland.

Offerte ferry Engeland? Klik hier