Algemene informatie Engeland

Algemene informatie Engeland

In Engeland is er sprake van een gematigd zeeklimaat, waarbij er sprake is van niet al te warme zomers, maar ook niet al te koude winters. De zomers in Engeland zijn ongeveer gelijk aan het weer in Nederland. Er valt over het algemeen aardig wat regen en mist is een typisch kenmerk van het Engelse weer. Het vochtige weer in Engeland zorgt overigens wel voor een schitterende groene natuur, waar men tijdens de vakantie in Engeland volop van kan genieten.

Vakantie in Engeland

Er zijn veel diverse vakantiebestemmingen in Engeland, zodat het doel van de reis afgestemd kan worden op de locatie. Blackpool en Brighton zijn bijvoorbeeld populaire badplaatsen, waar een deel van de Engelsen graag ook zelf hun vakantie doorbrengt. Voor vakantiegangers die graag wandelen tijdens hun vakantie zijn er schitterende wandelvakanties te boeken op meerdere bestemmingen in Engeland, die stuk voor stuk een prachtige natuur laten zien. Ook voor families met kinderen biedt Engeland volop vakantiemogelijkheden op kindvriendelijke campings, die verspreid over Engeland zijn gelegen.

Advertenties van onze partners

Trekpleisters in Engeland

De toeristische trekpleisters zijn wijd verspreid over Engeland te vinden. Er zijn veel leuke bezienswaardigheden als kastelen, burchten en tuinen, waar menig vakantieganger een bezoek aan zal brengen. De krijtrotsen in Sussex zijn een echte bezienswaardigheid. In Londen mag een bezoek aan de Tower Bridge, de Big Ben en London Eye natuurlijk niet ontbreken en is het interessant om naar Madam Tussaud te gaan. In het zuidwesten van Engeland in Cornwall is het Eden Project in de vorm van een botanische tuin een echte trekpleister. Bij het dorpje Amesbury is de bekende bezienswaardigheid Stonehenge te bewonderen. Stonehenge zijn grote rechtstaande stenen en wordt beschouwd als een van de bekendste prehistorische bouwwerken van de wereld.

Engelse Taalcursus in Engeland

Wanneer je de Engelse taal wat graag meer onder de knie krijgt en graag in een nieuwe uitdagende omgeving bent is het volgen van een Engelse taalcursus in Engeland de ideale oplossing. Study Globe biedt een groot aantal mogelijkheden om een Engelse taalcursus te volgen in verschillende Engelse steden, op verschillende taalscholen en niveau's. Het volgen van een taalcursus in Engeland is een unieke, leerzame en uitdagende ervaring waar je in verschillende opzichten veel profijt van zal hebben.

Vervoer naar Engeland

Er zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot het vervoer naar Engeland. Zo kan men met de auto de oversteek maken op een ferry of kan men door de Kanaaltunnel reizen. Een vakantie naar Engeland met het vliegtuig zorgt voor een snelle vlucht naar de vakantiebestemming. Een autovakantie of een volledig verzorgde reis inclusief vervoer naar Engeland hoort beiden tot de mogelijkheden.

Appartement in Engeland

Naast het verblijf in een hotel in Engeland, kan je er ook voor kiezen om een appartement te huren. Hier ben je niet afhankelijk van vaste tijden voor het eten. Je kan dus zelf kiezen wat je doet. In Engeland is het aanbod om een appartement te huren redelijk groot. Kijk hier voor een uitgebreid aanbod aan comfortabele en betaalbare Appartementen te huur in Londen